ЕЛЕКТРОННИЙ СЕРВІС РЕЄСТРАЦІЇ ДІТЕЙ В ЗДО НАДВІРНЯНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ЕЛЕКТРОННИЙ СЕРВІС РЕЄСТРАЦІЇ ДІТЕЙ В ЗДО НАДВІРНЯНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Шановні батьки! Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина здійснювала навчання, виховання та розвиток в закладі дошкільної освіти Надвірнянської територіальної громади, пропонуємо Вам зареєструватися на сайті https://dity.cnap-nadvirna.if.ua

Тут Ви маєте можливість ознайомитися з інформацією про заклади дошкільної освіти (натиснувши на розділ “Заклади дошкільної освіти”), Положенням про електронний сервіс реєстрації дітей у чергу до закладів дошкільної освіти Надвірнянської територіальної громади, порядком подання та опрацювання заявок, умовами зарахування дітей до ЗДО (для цього заходимо на розділ “Про портал”). У розділі “Новини” Ви можете ознайомитися з новинам та інформацією про кількість груп у ЗДО та їх наповнюваність.

У розділі “Реєстр” можна переглянути чергу до будь якого ЗДО, порядкові номери діток.

Для реєстрації Вашої дитини до ЗДО Надвірнянської міської територіальної громади Вам небхідно створити особистий кабінет. Для цього натиснути “Реєстрація”. Створюємо обліковий запис. Вводимо прізвище, ім’я та по батькові одного з батьків дитини, адресу, номер телефону, електронну адресу (яка надалі служитиме логіном для входу в електронний кабінет) та пароль, вводимо пароль повторно, після чого натискаємо “Зареєструватися”, з’являється вікно “Увійти”, повторно вводимо електронну адресу та пароль. З’являється зелене вікно “Вітаємо! Ви успішно увійшли!”. Далі вибираємо розділ “Черга в садок”, натискаємо “Додати нову дитину”. Вводимо прізвище, ім’я, по батькові, та дату народження дитини. Вибираємо рік зарахування, садочок та групу (громадяни, які проживають на території інших територіальних громад та бажають зарахувати дітей у заклади дошкільної освіти Надвірнянської територіальної громади теж мають можливість реєструвати своїх дітей в електронну чергу, за умови укладення договорів міжбюджетних трансфертів між відповідними громадами, для цього в електронній черзі при виборі групи натискаємо “Для мешканців інших територіальних громад”), а також адресу. Після чого скануємо свідоцтво про народження та, при наявності, документи які підтверджують право на пільги. Вкінці натискаємо “Додати дитину”. З’являється вікно “Дитину успішно додано”.

Для успішної реєстрації Вашої дитини в електронній черзі при заповненні форми заяви, Вам необхідно вказати достовірну інформацію. У випадку подачі неправдивої інформації або відсутності документів, які підтверджують право на пільги, відповідну заяву буде анульовано.

Подавати заявку можна лише в один ЗДО громади.

При необхідності зміни ЗДО попередню заяву необхідно анулювати та подати нову. Звертаємо Вашу увагу на те, що при анулюванні заяви порядковий номер у черзі не зберігається. При необхідності внести зміни у контактну інформацію про дитину або батьків (опікунів), на приклад: зміни контактних телефонів або місця проживання (прописки) дитини - такі віповідні зміни можна зробити в УНАП (м. Надвірна, вул. Визволення, 2, 1 поверх). При цьому порядковий номер час та дата реєстрації залишаються без змін.

Для підтвердження інформації, зазначеної в заяві, необхідно протягом 10 робочих днів з дня подання заяви звернутися до відповідальної особи в УНАП з оригіналами документів (свідоцтво про народження дитини, документ, що підтверджує наявність пільг, паспорт громадянина України). Якщо заповнена Вами форма заяви за змістом не буде відповідати оригіналам документів або доданим скан-копіям, Вашу заяву буде анульовано. Якщо інформація, зазначена в заяві, підтверджена документами, то дитина отримує постійну реєстрацію в електронній черзі за первісною датою подання заяви в електронному вигляді. Далі можна відслідковувати статус поданої заявки і стежити за просуванням черги. Крім того, є можливість переглянути інформацію про нормативну наповнюваність, дізнатися необхідну інформацію про всі дитячі садки.

Звертаємо Вашу увагу!!! Раніше подані заяви для зарахування дитини в садочок на 2022-2023 навчальний рік, вже перенесені до електронної черги. Вам не потрібно ще раз реєструватися!!!

Заяву до зарахування в садок НЕ ПОТРІБНО подавати одразу після народження дитини!!! Починаємо реєструватися на електронному сервісі ЗА РІК ДО ПОХОДУ В САДОЧОК – З ЖОВТНЯ ПО ЧЕРВЕНЬ!!!

Шановні батьки, звертаємось до Вас з проханням НЕ РЕЄСТРУВАТИ СВОЮ ДИТИНУ НА БУДЬ ЯКИХ ІНШИХ САЙТАХ. ВІД СЬОГОДНІ В НАДВІРНЯНСЬКІЙ МТГ ДІЄ ТІЛЬКИ ОДИН ЕЛЕКТРОННИЙ СЕРВІС, посилання на який можна знайти на офіційному сайті Надвірнянської міської ради, управління надання адміністративних послуг Надвірнянської міської ради та на наших сторінках у соціальних мережах!!!

При виникненні проблем з реєстрацією, просимо звертатися в УНАП.

Сервіси

Електронні послуги

За допомогою даного переліку послуг Ви зможете обрати та замовити послугу в електронному вигляді без відвідування Центру надання адміністративних послуг

Персональний кабінет

За допомогою Персонального кабінету можна замовляти послуги в електронному вигляді надсилати електронні звернення та ін.

Перевірити стан послуги

За допомогою даного сервісу Ви зможете перевірити стан Вашої послуги ввівши в необхідні поля форми код зворотнього зв'язку

Оцінювання якості обслуговування

За допомогою даного сервісу Ви зможете провести оцінювання якості обслуговування в Центрі надання адміністративних послуг